Groepshuis Ardennen huren

Familiereünie, vriendenweekend of familieweekend vieren

Familiereünie, vriendenweekend of familieweekend in de Ardennen?  Huur dan een groepshuis of villa in de Ardennen. U heeft bij ons keuze uit meer dan 1.000 villa's voor groepen en groepshuizen in de Ardennen. Daarnaast hebben wij een uniek aanbod kastelen en landhuizen in de Ardennen te huur. Ideaal voor het vieren van een familiereünie, vriendenweekend of familieweekend in de Ardennen. U kunt een villa of groepshuis in de Ardennen voor een weekend of lang weekend huren maar deze ook huren voor een midweek of week. Afwijkende periodes zijn in enkele gevallen toegestaan. Via de zoekbox hieronder, zoekt u eenvoudig op groepshuizen in de Ardennen welke geschikt zijn voor een familiereünie, vriendenweekend of familieweekend in de Ardennen.

Zoek uw villa of groepsaccommodatie in Ardennen

Groepshuis Ardennen huren voor familiereünie

Op zoek naar een groepshuis in de Ardennen voor een familiereünie? De Ardennen zijn de ideale omgeving voor het vieren van een familiereünie. De prachtige en uitdagende omgeving van de Ardennen zijn een genot voor jong en oud. U kunt hier heerlijk wandelen, met de hele familie picknicken, spelletjes doen, gezamenlijk eten en veel meer...  Om een familiereünie in de Ardennen te doen slagen, heeft u wel een mooi groepshuis nodig. Een groepshuis in de Ardennen met voldoende ruimte, ruime slaapkamers en goede bedden, een grote keuken waar u voor de familiereünie kunt koken of restaurants in de omgeving van het groepshuis waar u in het kader van de familiereünie uit kunt eten. Veel van onze groepshuizen in de Ardennen zijn zeer geschikt voor een familiereünie, ook in de herfst en in de winter. Om ook in de winter als groep te kunnen genieten van een groepshuis in de Ardennen, is het belangrijk dat zo een groepshuis in de winter ook gezellig en warm is. Bijvoorbeeld een groepshuis met een gezellige huiskamer met open haard of houtkachel. Omdat veel van onze groepshuizen in de Ardennen de beschikking hebben over een sauna en jacuzzi en er in de woonkamer vaak een open haard aanwezig is, zijn deze groepshuizen zeer geschikt voor een familiereünie. Daarnaast beschikken een aantal luxere groepshuizen over een privé ( binnen ) zwembad. Deze luxe groepshuizen met privé zwembad beschikken ook vaak over een speelkelder of speelhoek voor kinderen en zijn zeer geschikt voor het vieren van een familiereünie met kinderen in de Ardennen!

Groepshuis Ardennen huren voor vriendenweekend

Wat voor een familiereünie in de Ardennen geldt, is ook van toepassing op een vriendenweekend in de Ardennen. De Ardennen zijn zeer geschikt voor het vieren van een vriendenweekend en indien u als vriendengroep in de Ardennen wilt blijven overnachten, is een vrienden groepshuis een ideale locatie om een vriendenweekend in de Ardennen te vieren. Een groepshuis voor een vriendenweekend moet aan wat andere eisen voldoen dan een groepshuis voor een familiereünie. Omdat er in een vriendenweekend vaak tot in de laatste uurtjes feest gevierd wordt en daar veel muziek bij gedraaid wordt, is het noodzakelijk dat een groepshuis voor een vriendenweekend in de Ardennen op een plek ligt waar andere mensen geen last hebben van nachtelijke activiteiten. Het is dan prettig als er geen directe buren zijn en het groepshuis in de Ardennen qua geluid goed geïsoleerd is. Daarnaast is het belangrijk bij een groepshuis in de Ardennen in het kader van een vriendenweekend dat de omgeving zich leent voor een vriendenweekend. Zo is het prettig als er restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden in de omgeving van het groepshuis in de Ardennen liggen en er sportieve activteiten mogelijk zijn. Denk hierbij aan kayakken, een rots beklimmen, met pijl en boog schieten, paintballen, abseilen en veel meer. De ligging van een groepshuis voor een vriendenweekend in de Ardennen is dus in het kader van uit gaan en eventuele groepsactiviteiten, zeer belangrijk. Wij hebben in de Ardennen veel groepshuizen te huur die geschikt zijn voor het vieren van een vriendenweekend. Bij iedere vriendenweekend accommodatie staat vermeld wat de ligging is en hoe de omgeving is. U kunt ieder vriendenweekend groepshuis in de Ardennen online zoeken en boeken.

Familieweekend in de Ardennen vieren

Indien u een familieweekend in de Ardennen wilt vieren en op zoek bent naar een groepshuis kunt u via onze website kiezen uit bijna 1.000 geschikte groepshuizen in de Ardennen. Een groepshuis voor een familieweekend in de Ardennen moet gezellig zijn en er moet in het groepshuis voldoende ruimte zijn voor de volwassenen en de kinderen. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende speelgelegenheid voor de kinderen in het groepshuis is en buiten het groepshuis. Veel van onze groepshuizen in de Ardennen beschikken over een aparte speelruimte voor kinderen zoals speelhoek, speelkelder, speelzolder of recreatieruimte. Voor de oudere kinderen zijn er ook groepshuizen in de Ardennen te huur met bijvoorbeeld poolbiljart, tafeltennistafel en dartspel. Het is dus belangrijk dat als u een familieweekend in de Ardennen wilt organiseren met kinderen er in het groepshuis voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen zijn en die speelfaciliteiten goed zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Daarnaast is het voor een familieweekend in de Ardennen belangijk dat het groepshuis over voldoende slaapkamers beschikt met privacy, een gezellige woonkamer waar de familie bij elkaar kan komen, een goed keuken met apparatuur waar voor grote groepen gekookt kan worden en natuurlijk een mooie omgeving. Indien u een mooi groepshuis in de Ardennen hebt gezien welke geschikt lijkt voor uw familieweekend, kijk dan goed of de omgeving ook aan uw eisen voldoet. Indien u in het kader van uw familieweekend bijvoorbeeld uit wilt gaan eten, kijk dan of er restaurants in de omgeving te vinden zijn die voor grote groepen kunnen koken. Indien u met de kinderen naar een pretpark, speeltuin, dierentuin of museum wilt, kijk dan of deze in de omgeving te vinden zijn. Kortom, het uitkiezen van een groepshuis voor een familieweekend in de Ardennen is niet alleen een kwestie van het huren van een comfortabel groepshuis, de faciliteiten, de omgeving en recreatie mogelijkheden in het groepshuis en buiten het groepshuis zijn ook belangijk bij uw keuze. U kunt bij ons kiezen uit bijna 1.000 groepshuizen in de Ardennen in het kader van een familieweekend. Hierbij is het ook mogelijk een groepshuis voor een familieweekend op een familie vakantiepark in de Ardennen te huren!

Groepshuis in Ardennen met zwembad huren

Het is opvallend hoeveel groepshuizen en villa's in de Ardennen beschikken over een eigen privé zwembad. Een groepshuis kan de beschikking hebben over een buiten zwembad of over een binnen zwembad. Indien u in het kader van een familiereünie, vriendenweekend of familieweekend op zoekt bent naar een groepshuis of villa in de Ardennen met zwembad is het dus wel belangrijk om als groep te bepalen of u een groepshuis met een binnen- of buitenzwembad zoekt. Het grote voordeel van het huren van een groepshuis of villa met verwarmd binnen zwembad is dat u een dergelijke accommodatie het hele jaar door kan huren voor uw familiereünie, familieweekend of vriendenweekend in de Ardennen en u ook met minder goed weer prima binnen in het groepshuis zult kunt vermaken. Overigens beschikken veel groepshuizen in de Ardennen niet alleen over een privé zwembad maar ook over een sauna en jacuzzi. Zo kunt u nog meer plezier beleven aan uw heerlijke groepshuis in de Ardennen met zwembad! U kunt bij ons eenvoudig een groepshuis in de Ardennen zoeken met zwembad. Selecteer op groepshuizen in de Ardennen met zwembad.

Goede informatie over de Ardennen vinden

Indien u in de kader van een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend in de Ardennen een groepshuis wilt vieren en wilt weten wat er in de Ardennen en in de omgeving van het groepshuis te doen is, is het belangrijk om goede informatie te kunnen vinden. Gelukkig zijn er een aantal goede websites die relevante informatie over de Ardennen, omgeving, mogelijke activiteiten en uitgaansmogelijkheden bieden. Hieronder twee websites met goede informatie over de Ardennen.

Ardennen Top Tien,  op de website Ardennen Top Tien vindt u veel informatie over de mooiste gebieden van de Ardennen, bezienswaardigheden en de beste recreatiemogelijkheden. U vindt hier onder andere informatie over kastelen, musea en attractieparken in de Ardennen. Deze website is zeer praktisch en biedt zeker zinvolle informatie indien u overweegt een vriendenweekend, familieweekend of familiereünie in de Ardennen te boeken.

Ardennen met kinderen.

Indien u een familieweekend of familiereünie in de Ardennen geboekt hebt, is het zeer relevant informatie te hebben wat er voor de kinderen in de Ardennen te doen is. Op de website Ardennen met kinderen vindt u veel informatie over speelmogelijkheden voor kinderen, attractieparken geschikt voor kinderen, natuurbeleving voor kinderen en allerhande informatie over de Ardennen en tevens gericht op een vakantie met kinderen. Een prettige website indien u met kinderen op vakantie naar de Ardennen gaat en behoeft hebt aan praktische en gerichte informatie over de Ardennen en ontspanningsmogelijkheden met kinderen. Ideaal indien u zich oriënteert op een familieweekend of familiereünie met kinderen in de Ardennen!